Doe-het-zelfideeën voor binnen- en buitenshuis

27/03/2023
|
8
rvs bout

Ben je op zoek naar iets leuks om je vakantiedagen mee te vullen, of zoek je simpelweg inspiratie? In deze blog ben je aan het juiste adres! We geven je inspiratie én vertellen je wat je nodig hebt. Of het nou een lampenkap of een rvs bout is, we maken alles duidelijk. In deze blog laten we je allerlei doe-het-zelfideeën voor binnen- en buitenshuis zien.

Binnenhuis

Ben je op zoek naar wat inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de hierop volgende alinea’s zullen we een aantal doe het zelf ideeën voor de binnenkant van je huis bespreken. Ben je een beetje handig? Dan kun jij de volgende ideeën vast tot werkelijkheid brengen.

Lampen

Wil jij graag je oude lamp een nieuw leven in blazen, of zelf een gloednieuwe lamp maken? Overweeg dan zeker de volgende opties. Lampen zijn een perfect product om zelf te maken en er zijn dan ook veel verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een eigen wandlamp maken door middel van touwen en knoppen, of een lamp in elkaar zetten met oude bezems. Onze favoriet is echter het maken van een lamp vanuit een vaas! Deze super unieke look voegt echt iets toe aan de ruimte en is vrij gemakkelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt is een mooie vaas, een lamp en een lampenkap!

Meubels

Op zoek naar een nieuwe eettafel, maar geen zin om veel geld uit te geven of hou je van authentieke meubels? Maak het dan zelf! De meeste meubels voor binnen in je huis kunnen relatief gemakkelijk zelf gemaakt worden. Kleinere objecten zijn natuurlijk simpeler dan grote objecten, maar met een mooi stuk hout kom je al ver. Denk eraan om te kiezen voor een rvs bout wanneer de kop van de schroef in het zicht is bij je meubels.

Kunst

Wil je de muren graag een beetje opvrolijken, ga dan met verf aan de slag! Probeer je mooiste schilderij ooit te maken, maak er een mooie lijst omheen en hang het op aan een van je muren. Een simpele, doe het zelf oplossing voor een kale muur en je zult er altijd trots op zijn. Zo kun je van je huis een écht thuis maken.

rvs bout

Buitenshuis

Ook voor in de tuin is het mogelijk om veel leuke dingen te creëren. Probeer zeker eens een van de volgende opties!

Vuurkorf

Heb je toevallig laatst een nieuwe wasmachine aangeschaft? Dan komt je oude wasmachine toch nog goed van pas! Met een wastrommel kun je namelijk een perfecte vuurkorf maken. Doordat er gaatjes aan de zijkanten van de wastrommel zitten, komt er makkelijk zuurstof bij het vuur en is het dus ideaal voor het maken van een vuurkorf. Zo krijg je een originele vuurkorf voor bij jou in de tuin.

Moestuin

Een moestuin is ideaal voor iedere creatieveling met groene handen. Het is nét iets anders dan het bouwen van meubels of het maken van een mooie vuurkorf, maar een moestuintje is ook een leuk project. Je kunt in jouw eigen tuin lekkere fruit en groente verbouwen en zo ook nog eens aan je gezondheid werken, én optimaal van je tuin genieten.

Gerelateerd nieuws:  Bedrijfsvoering in Maastricht; houd de administratie in orde

Schuur

Heb je nog ruimte in je tuin en kun je wel een extra opslagplaats gebruiken? Bouw dan een schuurtje! Veel doe-het-zelvers zijn je al voor gegaan en het is dan ook altijd een goede optie om een houten schuurtje in je tuin te bouwen. Als je wilt kun je de zijkanten ook nog mooi designen, zodat je een écht originele schuur in je achtertuin krijgt.

Recent

Duurzame stedelijke ontwikkeling

28/06/2023

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

21/06/2023

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

16/06/2023

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

07/06/2023

Hoe blijf je productief tijdens de zomer op je werk?

05/06/2023

Meer in deze categorie

Duurzame stedelijke ontwikkeling

|

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

|

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

|

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!