Hygiënische maatregelen Limburgse bedrijven

24/02/2022
|
68
Dispenser

In deze tijd van corona is het heel erg belangrijk dat u denkt aan een goede hygiënische maatregelen. Was wat vaker uw handen, houdt 1,5 meter afstand van iedereen en zorg dat u goed ventileert in huis. Veel scholen en bedrijven moeten ook rekening houden met de coronamaatregelen, overal op de hoek staat wel een dispenser met een disinfectiemiddel. Zo kunnen ook de medewerkers en scholieren goed hun handen desinfecteren. Het is als bedrijf heel erg belangrijk dat je genoeg werknemers op de vloer hebt, het bedrijf moet namelijk wel draaiend blijven. Het is dus ontzettend belangrijk dat niemand besmet raakt met het virus, anders is de kans groot dat er straks te veel medewerkers thuis in quarantaine moeten. Zo komt het bedrijf dus tijdelijk aan het sluiten. Om dit te voorkomen is het dus noodzakelijk dat u, als werknemer, goed gebruikt maakt van elke dispenser op de hoek!

Schoonmaakploeg

Veel grote bedrijven hebben een schoonmaakploeg die zorg dragen voor de hygiënische maatregelen. Voor grote bedrijven is het ook niet handig om zelf te gaan poetsen, ze kunnen hierdoor het beste investeren in goede poetsvrouwen. Er moet dan wel gedacht worden aan verschillende inkopen; plastic zakken, schoonmaakmiddelen, glasbewassing, luchtverfrissing, tafelaankleding en desinfectie dispensers. Ook al wordt een poetsvrouw gezien als een laaggeschoold beroep, deze mensen zijn wel ontzettend belangrijk in een bedrijf. Heb hier dan ook altijd respect voor!

Leidinggeven aan een bedrijf

Er zijn tegenwoordig ook opleidingen voor om op de beste manier leiding te kunnen geven aan een groep medewerkers. Ook op het internet zijn een heleboel tips te vinden. Een voorbeeld hiervan is het volgende; geef altijd het goede voorbeeld. Al je van je medewerkers verwacht dat ze s ’ochtends op tijd zijn, kom dan zelf ook op tijd. Ook als er duidelijke lunchtijden zijn, houd je hier dan ook aan. Eerlijkheid is ook altijd heel erg belangrijk, dit zorgt ervoor dat er vertrouwen wordt gecreëerd tussen de leidinggevende en de werknemers. Neem bijvoorbeeld teamleden mee in lastige beslissingen en problemen binnen een project.

Geef je medewerkers vaker ook een complimentje. Het blijkt dat 70% van de werknemers het waardeert als hij of zij een complimentje krijgt. Dit zal er ook voor zorgen dat ze gemotiveerd blijven in hun werk. Laat dus niet altijd alleen weten wat fout gaat, geef ook aan wanneer ze het goed doen.

Vacatures

Door de coronapandemie zijn er heel erg veel banen verloren gegaan, hierdoor zijn veel mensen werkloos geworden. Nu de coronapandemie langzaam aan het verdwijnen is, komen er weer banen beschikbaar. De bedrijven gaan weer uitbreiden in hun werkzaamheden en hierdoor is er meer personeel over. Als u dus opzoek bent naar een baan, kijk dan gerust eens op een vacature site!

Gerelateerd nieuws:  Steeds minder varkensboeren in Limburg

Recent

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

17/03/2023

Unieke interieur stijlen in Limburg

03/03/2023

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

28/02/2023

Hoe creëer je meer ruimte in je huis

22/02/2023

Hoe Limburgers kunnen bijdragen aan de vermindering van CO2-uitstoot in een dalende fossiele brandstofmarkt

16/02/2023

Meer in deze categorie

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

|

Unieke interieur stijlen in Limburg

|

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

|

Hoe creëer je meer ruimte in je huis

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!