Waar krijg je de beste trainingsschema's in Limburg?

01/02/2023
|
7
gezond aankomen

Steeds meer mensen gaan bewust leven. Hier hoort niet alleen dagelijkse beweging bij, maar ook een gezond voedingspatroon. Toch is dit voor veel mensen lastig om te creëren of om vol te houden. Dit is dan ook precies de reden dat veel mensen op zoek gaan naar een personal trainer. Een personal trainer kan je namelijk niet alleen helpen met een goede houding tijdens het doen van bepaalde fitness oefeningen, maar ook met een goed voedingspatroon. Hiervoor wordt vaak een trainingsschema, maar ook met een goed voedingsschema. In deze blog lees je dan ook bij wie je de beste trainingsschema’s in Limburg kunt krijgen waarmee je gezond kunt aankomen of afvallen.

Gezond aankomen of droog worden?

Als je niet in de fitness wereld zit, kunnen deze begrippen je wellicht onbekend voorkomen. Daarom zullen we het hier nog kort eens voor jou uitleggen. Spiermassa aankomen is niets meer dan aankomen op een gezonde manier. Dit wordt ook wel bulken genoemd. Tijdens dit proces probeer je net boven je caloriebehoefte te zitten wat betreft je dagelijkse inname. Hiernaast ga je veel trainen. Op deze manier hebben je spieren extra voeding om te groeien. Alhoewel het minder erg is dan bij droog worden, is het dus niet de bedoeling om allemaal ongezonde dingen te gaan eten tijdens deze fase. Tijdens deze fase wil je eigenlijk gezond aankomen. Op deze manier zullen je spieren groeien en kom je aan in spiermassa

Droog worden daarentegen is het proces waarin je net onder je caloriebehoefte gaat zitten wat betreft je dagelijkse calorie inname. Hierdoor zul je vet verliezen en gaan je spieren dichter op je huid zitten. Het vet verdwijnt letterlijk uit je lichaam en hierdoor wordt het ook wel “droog trainen” genoemd. Als je meer wil lezen over de balans tussen voeding en sporten, klik dan hier.

Jouw doelen

Ga voor jezelf na wat je graag wil bereiken op het gebied van sporten en pas hier je trainingsschema en voedingsschema op aan. Als je meer advies hierover wil, kun je altijd op zoek naar een personal trainer die je kan helpen met het maken van een voedingsschema en trainingsschema. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je kleine stapjes maakt! Veel kleine stapjes maken namelijk ook een grote stap. Je hoeft nu dus niet in een keer al je doelen te bereiken. Als doelen makkelijk te bereiken waren, dan zouden het geen goede doelen zijn. Probeer daarom iedere week (of zelf iedere dag) kleine stapjes te zetten richting jouw doel. Zo weet je zeker dat je in ieder geval in de goede richting aan het lopen bent.

We wensen je veel succes met sporten en met het behalen van je doelen!

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook sporten kan leiden tot euforie.

Gerelateerd nieuws:  De leukste bedrijfsuitjes in Limburg

Recent

Duurzame stedelijke ontwikkeling

28/06/2023

Wat heb je nodig voor de perfecte vriendinnen avond?

23/06/2023

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

21/06/2023

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

16/06/2023

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

07/06/2023

Meer in deze categorie

Duurzame stedelijke ontwikkeling

|

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

|

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

|

Op deze manier kan jij je huis schoon houden

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!