Web Wings en Creamy Concepts: het nieuwe dream team binnen online marketing

21/12/2023
|
3
Web Wings en Creamy Concepts

Met veel enthousiasme is vandaag aangekondigd dat Web Wings en Creamy Concepts vanaf januari 2024 hun krachten zullen bundelen. Middels deze overname verwachten ze hun groei en ontwikkeling nog beter voort te zetten door kennisdeling en synergie. Dit partnerschap belooft de gezamenlijke klanten beter te bedienen met een uitgebreid dienstenpakket. Hoewel beide ondernemingen hun unieke specialisaties en diensten behouden, vullen ze elkaar perfect aan. Er is veel enthousiasme over de betekenis van deze strategische samenwerking voor de bedrijven en hun klanten.

Over Creamy Concepts

Creamy Concepts is opgericht in 2013 door Romy Wauben en gevestigd in Sittard. Deze branding agency heeft zich in meer dan tien jaar met ruim 100 voltooide projecten en een vermelding in de 'FONK150 Beste Bureaus 2023', gevestigd als een autoriteit in branding en communicatie. Het bureau richt zich op het oplossen van complexe branding- en positioneringsvraagstukken voor bedrijven. Onder het motto 'we envision, create and brand it', werkt het aan het verbeteren van imago, zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dit doen ze door middel van een doordachte merkstrategie, die zowel online als offline toegepast wordt.

De perfecte combinatie met Web Wings

In de afgelopen jaren heeft Creamy Concepts reeds succesvol samengewerkt met Web Wings voor klanten die specifieke brandingbehoeften hadden. Na doorverwijzing naar Creamy Concepts, zorgde de samenwerking voor de creatie en activatie van projecten. De diensten van beide bedrijven vormen een complementaire samenstelling, wat leidde tot de beslissing voor de overname. Ze konden zo namelijk een full-service aanbod realiseren, beginnend bij branding en eindigend bij marketing.

De betekenis van deze ontwikkeling

De overname symboliseert een nieuw hoofdstuk voor zowel Web Wings als Creamy Concepts. Door deze samenwerking kunnen ze een breder scala aan diensten aanbieden. Dit willen ze bereiken, door de brandingexpertise van Creamy Concepts te combineren met de online marketingdiensten van Web Wings.

Hoewel de bedrijven onafhankelijk van elkaar blijven opereren, elk met hun eigen specialisatie, zal er intensief samengewerkt worden om klanten het beste van beide bedrijven te bieden. Deze samenwerking biedt een unieke synergie en onderscheidt hen in de markt. Beide bedrijven zijn zeer enthousiast over deze nieuwe fase en kijken uit naar het beter van dienst zijn van hun klanten in het nieuwe jaar.

Voor meer informatie over wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen, wordt aangeraden contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerd nieuws:  Hoe Limburgers kunnen bijdragen aan de vermindering van CO2-uitstoot in een dalende fossiele brandstofmarkt

Recent

Hoe kleine details het verschil kunnen maken bij je interieur

18/12/2023

Hoe kunnen Limburgse bedrijven online klanten behouden?

04/12/2023

Leuke winterse familie-uitjes in Weert

28/11/2023

Tips voor gezinnen die naar limburg verhuizen

14/11/2023

Dit zijn de mooiste tuinen in Limburg

20/10/2023

Meer in deze categorie

Hoe kleine details het verschil kunnen maken bij je interieur

|

Leuke winterse familie-uitjes in Weert

|

Tips voor gezinnen die naar limburg verhuizen

|
,

Dit zijn de mooiste tuinen in Limburg

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!