Limburgse ondernemers gaan steeds vaker online

28/12/2022
|
8
limburg ondernemers online

"De provincie Limburg kent een stijgend aantal ondernemers die hun bedrijf online hebben gezet. Dit is vooral te danken aan de huidige situatie rondom COVID-19, waarbij veel winkels en bedrijven gedwongen zijn hun deuren te sluiten. Ondernemers zijn nu op zoek naar nieuwe manieren om hun producten of diensten te verkopen en online is daarvoor de ideale oplossing.

Eén van de ondernemers die hierbij helpt is Ivan Arndts, mede-eigenaar van het online marketing bureau Web Wings. Ivan helpt ondernemers met het creëren van een online aanwezigheid en het verbeteren van hun zoekmachineoptimalisatie (SEO). Volgens Ivan is SEO een duurzame manier van marketing, omdat je er op de lange termijn profijt van hebt.

"SEO is een investering in je bedrijf, niet alleen voor nu, maar voor de toekomst. Het is een manier om jezelf op de lange termijn zichtbaar te maken voor je doelgroep en om je bedrijf online te laten groeien", zegt Ivan.

Daarnaast benadrukt Ivan ook het belang van duurzaamheid in de online wereld. Hij ziet dat steeds meer ondernemers zich bewust worden van de impact van hun online activiteiten op het milieu en dat zij willen bijdragen aan een groener internet.

Het is duidelijk dat de huidige situatie in Limburg een grote rol speelt in de groei van online ondernemerschap. Ondernemers zijn genoodzaakt om zich aan te passen en zoeken naar nieuwe manieren om hun bedrijf te laten groeien. Door de hulp van experts zoals Ivan Arndts, kunnen zij hun online aanwezigheid versterken en hun bedrijf op een duurzame manier laten groeien.

Hij helpt niet alleen andere ondernemers, maar is ook actief op verschillende eigen platformen zoals Doepserleven, Restoranto, Paradijsvogelsmagazine en Trendheads. Op deze platformen deelt hij zijn kennis en ervaring met duurzaamheid en zelfvoorzienend leven, en inspireert hij anderen om hetzelfde te doen.

"Ik geloof dat online ondernemen ook een manier is om een positieve impact te hebben op de wereld en de toekomst. Door minder te reizen, minder afval te produceren en minder energie te verbruiken, kunnen we bijdragen aan een duurzamere planeet", besluit Ivan.

Vond je deze blog nou interessant? Lees dan ook zeker hoe Limburgse bedrijven online klanten behouden.

Gerelateerd nieuws:  Een huis kopen in 2021

Recent

Hoe kunnen Limburgse bedrijven online klanten behouden?

04/12/2023

Leuke winterse familie-uitjes in Weert

28/11/2023

Tips voor gezinnen die naar limburg verhuizen

14/11/2023

Dit zijn de mooiste tuinen in Limburg

20/10/2023

Een nieuwe waardering voor fysieke arbeid

20/10/2023

Meer in deze categorie

Hoe kunnen Limburgse bedrijven online klanten behouden?

|

Een nieuwe waardering voor fysieke arbeid

|

Belang van kwaliteitscontrole en testen van verpakkingen

|
,

Tips om consumentenwensen te vervullen

|
,
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!