Limburgse ondernemers gaan steeds vaker online

28/12/2022
|
1
limburg ondernemers online

"De provincie Limburg kent een stijgend aantal ondernemers die hun bedrijf online hebben gezet. Dit is vooral te danken aan de huidige situatie rondom COVID-19, waarbij veel winkels en bedrijven gedwongen zijn hun deuren te sluiten. Ondernemers zijn nu op zoek naar nieuwe manieren om hun producten of diensten te verkopen en online is daarvoor de ideale oplossing.

Eén van de ondernemers die hierbij helpt is Ivan Arndts, mede-eigenaar van het online marketing bureau Web Wings. Ivan helpt ondernemers met het creëren van een online aanwezigheid en het verbeteren van hun zoekmachineoptimalisatie (SEO). Volgens Ivan is SEO een duurzame manier van marketing, omdat je er op de lange termijn profijt van hebt.

"SEO is een investering in je bedrijf, niet alleen voor nu, maar voor de toekomst. Het is een manier om jezelf op de lange termijn zichtbaar te maken voor je doelgroep en om je bedrijf online te laten groeien", zegt Ivan.

Daarnaast benadrukt Ivan ook het belang van duurzaamheid in de online wereld. Hij ziet dat steeds meer ondernemers zich bewust worden van de impact van hun online activiteiten op het milieu en dat zij willen bijdragen aan een groener internet.

Het is duidelijk dat de huidige situatie in Limburg een grote rol speelt in de groei van online ondernemerschap. Ondernemers zijn genoodzaakt om zich aan te passen en zoeken naar nieuwe manieren om hun bedrijf te laten groeien. Door de hulp van experts zoals Ivan Arndts, kunnen zij hun online aanwezigheid versterken en hun bedrijf op een duurzame manier laten groeien.

Hij helpt niet alleen andere ondernemers, maar is ook actief op verschillende eigen platformen zoals Doepserleven, Restoranto, Paradijsvogelsmagazine en Trendheads. Op deze platformen deelt hij zijn kennis en ervaring met duurzaamheid en zelfvoorzienend leven, en inspireert hij anderen om hetzelfde te doen.

"Ik geloof dat online ondernemen ook een manier is om een positieve impact te hebben op de wereld en de toekomst. Door minder te reizen, minder afval te produceren en minder energie te verbruiken, kunnen we bijdragen aan een duurzamere planeet", besluit Ivan.

Gerelateerd nieuws:  Waar staat de economie in Limburg?

Recent

Leuke experimenten voor thuis

17/01/2023

Bekende monumenten in Zuid-Limburg

16/01/2023

Maak je spirituele ontwikkeling door in Limburg

05/01/2023

Wonen in Zuid-Limburg: wat kun je verwachten?

04/01/2023

Wonen in een stad versus wonen in een dorp

04/01/2023

Meer in deze categorie

Hoe ongezond is alcohol?

|
,

Speciaalzaken in Limburg

|
,

Een eigen onderneming starten in Limburg

|

Waar staat de economie in Limburg?

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!