Een basic wit T-shirt combineren

03/09/2022
|
39

Bijna iedereen heeft wel een wit shirt in de kast hangen en vandaag gaan we jullie leren hoe deze te combineren met je outfit! Vele wegen leiden naar Rome en een paar van die wegen zijn heel stijlvol!

‘Sometimes less is more’

Eén combinatie die iedereen kan maken is de absolute klassieker: donkerblauwe jeans samen met een wit T-shirt. Doe hier nog een donkere kleur riem op, het liefste bruin, en je ensemble is af.

Mocht je nog een kleine toevoeging willen doen aan de klassieke combinatie, dan is de xplct schoudertas een favoriet van ons! Het zorgt voor een extra dimensie op de wereldberoemde outfit.

Niet eronder, maar er op

Het gaat niet altijd om wat voor broek je onder het witte T-shirt draagt, maar wat voor jack je er op draagt. Leer en de jaren ’90 zijn weer helemaal terug van weggeweest, en daarmee dus ook het leren jack. Combineer deze stijl met een stoere zonnebril en loop als een ster over straat.

Is leer niet je ding? Geen probleem! Een denim jack is ook weer he-le-maal terug! Combineer deze look met een stijlvol horloge en iedereen zal met jaloerse ogen omkijken naar jouw stijl!

Een outfit voor uitgaan

De jongere generatie zal deze combinatie vaker gezien hebben, en dat is voor een reden: het werkt. Wij hebben het natuurlijk over de ‘simpele’ wit T-shirt + open overhemd. Welke kleur het overhemd is, maakt niet veel uit. Het beste is om een donker overhemd te dragen. Combineer je overhemd met een zwarte of donkerblauwe broek en witte schoenen om de outfit compleet te maken voor een leuk avondje op stap. Heb je morgen een belangrijke dag? Ga dan niet op stap en zorg voor een goede nachtrust via de volgende tips!

Stijlvol en casual

Soms wil je stijlvol gekleed gaan zonder persé een hemd aan te willen doen. Hiervoor is een geweldige oplossing: Doe een pak aan met een wit T-shirt eronder. Net zoals bij de eerdere tips raden wij aan om een donkere kleur in het pak te kiezen zodat het witte T-shirt tot zijn recht komt.

Geen zin in een pak? Geen probleem! Een pantalon met een blazer doet het net zo goed. Doe er sneakers onder aan om te laten zien dat je de stijlvolle lijn bewandelt tussen special occasion en studenten outfit!

Gerelateerd nieuws:  De rustigste kustplaatsen van Nederland

Recent

Duurzame stedelijke ontwikkeling

28/06/2023

Wat heb je nodig voor de perfecte vriendinnen avond?

23/06/2023

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

21/06/2023

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

16/06/2023

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

07/06/2023

Meer in deze categorie

Duurzame stedelijke ontwikkeling

|

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

|

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

|

Op deze manier kan jij je huis schoon houden

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!