De leukste bedrijfsuitjes in Limburg

24/12/2021
|
85
retraite limburg

Wil jij je bedrijfsuitje in Limburg organiseren? Dat is een erg goede keus, want Limburg heeft ontzettend veel te bieden! In deze lijst gaan we een aantal van de leukste bedrijfsuitjes in Limburg benoemen. We gaan het hebben over leuke teambuilding uitjes maar ook over de rustigere relaxte uitjes, met deze lijst vind je dus vast het beste uitje voor jouw bedrijf!

Kom tot rust in het prachtige Limburg

De absolute topper van deze lijst is een retraite Limburg. Wil jij met je team alle dagelijkse drukte ontvluchten en even helemaal tot rust komen in de natuur? Dan is dit hele speciale retraite Limburg dé perfecte uitkomst. Jullie kunnen op een prachtig natuur terrein van 1,5 ha grond teambuilding activiteiten doen en er kunnen zelfs workshops gegeven worden!

Een foodtruck festival op eigen terrein!

Als jouw bedrijven terrein in Limburg is gevestigd kan je een eigen foodtruck festival voor je bedrijf organiseren. Het fijne aan een foodtruckfestival is dat jullie met z’n allen lekker in de buitenlucht van hapjes en drankjes kunnen genieten.

bedrijfsuitje in Limburg

Help, de directeur is ontvoerd!

Jij en jouw collega’s zullen een spannende videoboodschap krijgen, de directeur is ontvoerd en jullie moeten hem heelhuids terug krijgen! Dit super leuke bedrijfsuitje is inclusief drie gangen diner!

Ontsnap samen uit een escape room!

In Limburg zijn vele verschillende escape rooms te boeken. Deze kunnen tegenwoordig soms zelfs online! Als je snel samen met jouw team uit deze moeilijke escape rooms kunt ontsnappen, zijn jullie een top team!

Duiken als bedrijfsuitje in Limburg

Deze leuke spannende activiteit kan je in Limburg doen! Je kunt samen met je team een workshop duiken nemen en gezellig samen deze nieuwe vaardigheid leren, waardoor een wereld voor jullie open gaat. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk drie gangen diner op.

Wandelen door het heuvelland

Een mooie wandelroute nemen met je team op een zonnige zomer dag is ook een hele leuke en goedkope manier om een hele gezonde en leuke dag te hebben.

Zoals je kunt zien is in Limburg een grote variatie aan bedrijfsuitjes te vinden. Of je nu rust wilt creëren voor jou en jouw collega’s of samen aan het werk wilt gaan om de oplossing te leren, in Limburg zit je altijd goed.

Gerelateerd nieuws:  Deze mooie plekken in de Ardennen mag je niet missen

Recent

De bekendste bedrijven in Limburg

24/03/2023

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

17/03/2023

Unieke interieur stijlen in Limburg

03/03/2023

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

28/02/2023

Hoe creëer je meer ruimte in je huis

22/02/2023

Meer in deze categorie

De bekendste bedrijven in Limburg

|
,

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

|

Unieke interieur stijlen in Limburg

|

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!