Weekendje weg in Limburg

29/11/2021
|
132

Een weekendje weg in eigen land is altijd een fijne en makkelijke manier op er even op uit te gaan. Er is tenslotte genoeg te zien en doen in Nederland. Om echt even van een andere omgeving te genieten is het zuidelijkste puntje van Nederland een leuke bestemming. Naast de Limburgse taal en het Limburgse eten is er genoeg te zien, beleven en bezoeken. Wil jij weten wat je allemaal kunt doen in het mooie Limburg? We vertellen je er alles over!

Een kijkje nemen underground

In plaats van alle drukte in de steden kun je in Limburg ook de massa vermeiden en het donker ingaan. In Maastricht zijn namelijk verschillende grotten, forten en kazematten te bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn de grotten in Sint Pieter, het Fort in Sint Pieter en de kazematten in Waldeck. Bijna dagelijks zijn hier verschillende rondleidingen waardoor je niet alleen meer ziet maar ook leert van de hoofdstad van Limburg.

Shoppen in Roermond

Een dagje shoppen in Limburg? Dat kan bij de Designer Outlet in Roermond! In de outlet zijn maar liefst 150 winkels met zo een 200 verschillende merken voor een leuke prijs. De kortingen kunnen er namelijk oplopen tot wel 70%. De Designer Outlet in Roermond ligt op 3 minuten loopafstand van het historische centrum van Roermond en is 363 dagen per jaar geopend.

Retraite in Limburg

Wil je een weekend weg om helemaal te ontspannen en tot rust te komen? Daarvoor is een retraite in Limburg dé perfecte oplossing voor. Tijdens een retraite in Limburg sluit je jezelf af van de bewoonde wereld en kom je helemaal tot rust door jezelf af te zonderen van het dagelijkse leven. Midden in de natuur geniet je even van alle rust en bewonder je alleen de prachtigste uitzichten van het Limburgse landschap.

Geschiedenis in Limburg

Ook tijdens een bezoek aan Limburg kun je veel leren over de geschiedenis van Nederland. Zo staat er in Valkenburg een kasteelruïne en fluweelengrot die stamt uit de 11e eeuw. De middeleeuwen worden voor even weer werkelijkheid.

Verliefd geworden op Limburg? Ook een makelaar in Limburg kan jou helpen aan je droomhuis.

Wil je na het lezen van deze blog graag een tripje maken door Limburg. Klik hier voor de tips bij het huren van een auto in Limburg!

Gerelateerd nieuws:  Steeds meer buitenlandse studenten in Limburg

Recent

Duurzame stedelijke ontwikkeling

28/06/2023

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

21/06/2023

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

16/06/2023

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

07/06/2023

Hoe blijf je productief tijdens de zomer op je werk?

05/06/2023

Meer in deze categorie

Duurzame stedelijke ontwikkeling

|

Alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen

|

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

|

Hier vind je telefoonwinkels in Limburg

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!