Baby shower hapjes

20/11/2022
|
19
Baby shower hapjes

Bij een baby shower komen er veel dingen kijken. Heb jij al nagedacht over babyshower bedankjes ideeën? Het organiseren is echt een hele klus. Je moet ook allemaal hapjes voorbereiden voor je gasten. Om je wat moeite te besparen ga ik je een aantal baby shower hapjes vertellen die je zou kunnen maken!

1.      Soesjes met muisjes

Laat het geslacht goed zien door middel van muisjes, maar niet zomaar muisjes op beschuit zoals we dat gewend zijn. Vandaag gebruiken we de muisjes op soesjes. Dip de soesjes in gesmolten witte chocolade of boter en dip ze in een schotel met de roze of blauwe muisjes.

2.      En nu met lange vingers

Lange vingers zijn nu eenmaal ontzettend lekker. Je doet hier precies hetzelfde als bij de soesjes. Je pakt de lange vingers en dipt deze in boter of gesmolten witte chocolade. Vervolgens stop je ze in de muisjes. Stop ze in een leuke beker en presenteer ze met de muisjes aan de bovenkant.

3.      Blauw en/of roze fruit

Meestal wordt er alleen maar zoetigheid op de tafel gezet, maar wat vitamines kunnen absoluut geen kwaad. Serveer een aantal schalen met vers fruit en kies dan in het bijzonder voor lauw of roze kleuren. Blauw bessen, blauwe druiven en frambozen. Een lekker fruitig hapje voor tussendoor.

4.      En nu met Oreo’s

Iedereen is fan van Oreo’s. De koekjes zijn verschrikkelijk lekker en ze zijn ook perfect voor een babyshower. Dip de Oreo’s in de witte chocolade of boter en dip ze weer in de muisjes. Mocht je alle drie deze hapjes willen gaan maken, moet je ervoor zorgen dat je genoeg muisjes in huis haalt! Ga jij voor de klassieke Oreo’s of ga je voor de variant met witte chocolade er omheen? Kies je voor de witte? Smeer er dan een beetje boter op en dip ze in de muisjes.

5.      Cupcakes

Ook cupcakes doen het erg goed op baby showers. Je kunt ze kant en klaar kopen in de winkel of je bakt ze zelf. Wanneer je ze zelf bakt, kun je ze natuurlijk helemaal versieren. Daarnaast smaakt de zelfgemaakte variant veel beter!

Dit waren ze dan, 5 baby shower hapjes. Ik hoop dat je er iets aan hebt en probeer ze eens uit. Vond je dit nu leuk? Lees dan over vloeren trend in Limburg of rust en ontspannen tijdens vakantie in Limburg.

Gerelateerd nieuws:  Deze mooie plekken in de Ardennen mag je niet missen

Recent

De bekendste bedrijven in Limburg

24/03/2023

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

17/03/2023

Unieke interieur stijlen in Limburg

03/03/2023

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

28/02/2023

Hoe creëer je meer ruimte in je huis

22/02/2023

Meer in deze categorie

De bekendste bedrijven in Limburg

|
,

Hond en kat samen? Zo doe je dat!

|

Unieke interieur stijlen in Limburg

|

Voordelen van wonen in Zuid Nederland

|
© Copyright Limburgsekrant 2023
hello world!